G.D.P.R.

( General Data Protection Regulation )

OPERATORII ECONOMICI AU O NOUĂ OBLIGAȚIE ÎNCEPÂND CU DATA DE 25 MAI 2018.

ASIGURĂ-TE CĂ FIRMA TA O RESPECTĂ ȘI-N ACTE ȘI-N FAPTE!

„Regulamentul (UE) 2016/679 a intrat în vigoare pe 25 mai 2016, iar prevederile lui vor fi aplicabile începând cu data de 25 mai 2018.”

INFOTRUST-DESIGN SRL vă oferă:

Suport specializat, integrat în elaborarea și implementarea procedurilor interne, proprii, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

SCOP :

Conformarea la prevederile Regulamentului nr. 679/2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date;
Evitarea riscului de sancționare din partea instituțiilor abilitate, începând cu data de 25 mai 2018, cu amenzi severe – până la 10 – 20 milioane de euro sau între 2% şi 4% cifra de afaceri anuală, pentru operatorii din sectorul privat.

ETAPE PARCURSE :

  • Evaluarea activității operatorului economic pentru identificarea datelor cu caracter personal prelucrate, a modului de prelucrare și a riscurilor din perspectiva Regulamentului 679/2016.
  • Elaborarea procedurii cu detalierea măsurilor tehnice și organizatorice necesare protecției datelor cu caracter personal prelucrate.
  • Asigurarea, la cerere, a suportului specializat, cu discount, în implementarea măsurilor tehnice, IT, de securitate de date și rețele.

DE CE NOI ?

Pentru că noi avem o echipă de specialiști.

Pentru că noi îți oferim soluții tehnice (IT) dar, te putem ajuta inclusiv să le implementezi în activitatea ta, în condiții optime sub raport calitate și preț.