SOLUȚII INTELIGENTE DE SECURITATE PRIN TEHNOLOGIE ȘI PROFESIONȘTI

By noiembrie 14, 2022Informari

Tehnologia sistemelor de securitate, supraveghere, protecție și urgență evoluează și noi ne-am propus să evoluăm odată cu ea.

Așa că, iată-ne prezenți în grup organizat, la expoziția internațională dedicată sistemelor și serviciilor de securitate ROMANIA SECURITY FAIR 2022, de unde venim către voi cu vești și informații de actualitate, pentru că, așa cum se știe Cunoașterea înseamnă PUTERE.

Deoarece informațiile culese sunt multe, ne-am gândit să vi le prezentăm într-un mod sintetizat, urmând ca cei interesați să ne contacteze pentru a găsi împreună cele mai bune soluții pe situații și bugete concrete

Așadar, ce ar trebui să vă reamințiți și/sau să aflați și să rețineți:
1. Nevoia de securitate și protecție a vieții, a bunurilor și valorilor este o nevoie esențială ce poate fi satisfăcută în mod eficient și cu optimizarea costurilor, prin folosirea tehnologiilor inovative și accesarea expertizei profesionale deținută de profesioniști în domeniu.
2. Intotdeauana însă, trebuie să aveți grijă și să alegeți integrarea unei soluții de securitate și supraveghere personalizată la propriul obiectiv vizat, fie el public sau privat, în funcție de caracteristicile acestuia.
3. Acum, mai mult ca înainte, vă puteți protejata proprietățile prin sisteme automatizate, potrivite oricărui interior, ușor de controlat și configurat, sisteme ce vă oferă, în calitate de utilizatori, o experiență ce combină fiabilitatea echipamentelor profesionale de securitate cu plăcerea de utilizare a gadgeturilor inteligente.
Fără găuri prin pereți și cabluri suspendate prin locuințe sau birouri, dar totuși prezente, puternice, discrete și vigilente, noile sisteme de conectivitate fără fir, vă oferă control de securitate, în timp real de oriunde v-ați afla.
4. Vă puteți baza totodată, pe instrumente tot mai avansate de supraveghere video ce permit o abordare cu un unghi mai larg de suprindere a imaginilor, o monitorizare performantă și mijloace de raportare online ce permit intervenții rapide în caz de efracție.
5. Nu în ultimul rând, trebuie să știți că sistemele de securitate și sistemele de supravegherea video se pot îmbina armonios cu energia verde generată de panourile fotovoltaice, asigurând soluții independente energetic.

În concluzie există de toate pentru toți, iar noi vom încheia această sinteză cu o invitație adresată celor interesați de protecția vieții, a bunurilor și valorilor publice sau private, de a lua în considerare actualizarea sau implementarea noilor soluții și sisteme, pornind și de la premisa că SECURITATEA NU ESTE UN COST CI O INVESTIȚIE.

Organizator: Asociația Română pentru Tehnică de Securitate – ARTS

#kmw #hikvision #ajax #electra